paint box

Castraten

Ferdinand van Song de Chine (Finn)

Finn is onze Neva Masquerade en onze eerste Siberische kat. Hij is geboren op 17-04-2013 bij cattery Song de Chine en 13 weken later door ons mee naar huis genomen. Hij is een prachtige seal tabby point kater met blauwe ogen . Finn is een eerste klas knuffelkont en erg gericht op ons gezin. Hij komt ons allemaal een voor een in de ochtend begroeten, maar ook als je thuis komt van school of werk. Hij speelt graag maar kan soms ook Gijs (zie hierna) plagen. Wil dan steeds stoeien, loopt hem voor de voeten of gaat boven op hem in de mand liggen.....

Bijgevoegd is de stamboom uit pawpeds van een nestzusje van Finn. We moeten zijn stamboom nog opsturen naar Pawpeds.

banner pawpeds

Da finstaaa kopie

Zegt u het maar kopie

 

Finn 10 mnd  

 

 

 

 

 

Shadow Ligth Hero (Gijs)

Gijs is onze Maine Coon castraat en geboren op 04-04-2006. Hij is onze grote zwart kerel met een klein hartje. Hij is erg mensgericht en geniet van aandacht. Water is zijn passie en je zult hem dan ook steevast in de ren vinden als het regent. Als we de tuin moeten sproeien gaat hij bijna uit zijn dak omdat hij dan ook natgesproeid wil worden. Kortom een groot kitten met een hart van goud!

Gijs is getest en gezond bevonden op HCM, PKD, FIV en FeLV

 

In oktober 2016 bleek dat Gijs erg ziek was. We moesten hem helaas in laten slapen. We missen deze grote zwarte kerel.

 

Mei 2015 S kopie kopie   banner pawpeds

 

Hera of The Paint-Box

Hera aka Henkie is geboren hier in de cattery op 13-05-2015. Ze is een Red tabby Siberische poes en ze heeft een groen oogje.

Henkie 101111 kopie

Henkie is enorm aanhankelijk en lief.  Ze ravot graag met Daantje. Bij bezoek kijkt ze eerst 'de kat uit de boom' maar komt er daarna wel bijzitten.

Henkie in relaxmodus

Lekker bankhangen....

moeder en dochter

Met mams

 

Danique of the Lovely witchmount

Danique is een maine coon dame geboren op 16-11-2015.

Haar ouders zijn Eros Catrix en Sana Saïda of the Lovely witchmount

Danique is erg speels en heeft vooral veel plezier met Henkie waar ze wild mee stoeit.  Ze heeft een zijdezachte black silver tabby vacht en groene ogen.

Daan 14 wkn

 

Daan Soof

 

 

 

 

Copyrigt © 2015 Cattery The Paint Box | All rights reserved